Hatalmas sikert aratott a váci kötődésű tiktokker színdarabja

Nagy sikert aratott Kapi Levente váci kötődésű tiktokker szombat délutáni és este egy dupla előadásos premierrel a Klauzál Ház – Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban. A Vasárnapi ebéd című darabban három generáció nőtagjai szerepelnek.

Az előadásról több portál adott hírt, köztük a Metropol is.

„Tűpontos korrajzot kapott az a pár száz néző, aki befért a fiatal TikTok-sztár karakterére írt színdarab dupla premierjére. A Vasárnapi ebéd három generáció nőtagjait hozza össze és minden, de minden megtörténik a színpadon, ami egy anya-lánya-unokája viszonylatban megtörténhet másfél óra alatt. „Bezavar” még a képbe egy kissé ütődött, de veszettül szerelmes vej, akit persze a „mama” bőszen és nyíltan utál és néhány pillanatra látjuk a színen Dénes bácsit is, aki bár lényegileg nincs jelen az előadás 99 százalékában, említés szinten folyamatosan a történet része, sőt az alapkonfliktus kirobbantója ő. Kapi Levente az unoka, így ő önmagát is játssza a darabban, ami első színészi feladatnak nem éppen könnyű mutatvány” – írják a darabról.

A darab szereplői: Szabó Kitti, Gombos Krisztián, Kapi Levente, Truckenbord Fanni.

A Metropol riportere hosszan beszélgetett a színdarab megálmodójával a premier után.

„Nem is tudtam, mihez kezdjek az ilyen sikerrel” – mondta Levente. „Érdekes volt megfigyelni, hogy a két előadás közönsége mennyire másképpen reagált egy-egy poénra. Estére már gördülékenyebben is ment a játék és jobban oda tudtunk figyelni arra, hogy minden poén a helyén legyen és tökéletesen legyen felépítve. Ezen az előadáson egyébként mindkét nagymamám (képünkön) is ott ült a nézőtéren, ami még adott egy pluszt a hangulatomhoz. Este, amikor Marika néniként megjelentem a színpadon, hatalmas taps fogadott és hirtelen nem is tudtam, mihez kezdjek az ilyen sikerrel” – idézte fel a fiatal influenszer, majd hozzátette, komoly terveik vannak a darabbal.” (Forrás: metropol.hu – Fotók: Facebook és Kapi Levente) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments