Megnyitotta a 2024-es évet a Vác VLSE

Hétfőn este vacsorával egybekötött évnyitót tartott a Vác VLSE a váci stadion klubhelyiségében. Az eseményen az egyesület dolgozói – vezetők, edzők, illetve technikai alkalmazottak – vettek részt.

Iványi Károly, a Vác VLSE elnöke megnyitó beszédében hangsúlyozta, nem készült arra, hogy elnökként újra szerepet vállal, de végül úgy alakult, hogy visszatért, s az elmúlt évben már több eredményt is sikerült elérni.

„Harminc évvel ezelőtt már dolgoztam ezen épület falai közt, egészen 1998 februárjáig – tekintett vissza Iványi Károly. – Sosem gondoltam, hogy újra itt fogok dolgozni, de az igazi lökést az adta meg, hogy tavaly január végén többen megkerestetek, hogy változásra van szükség, mert ami addig volt, az nem jó irány. Így elnökként visszatértem és ez valahol jóvátétel és egyben egy nagy kihívás nekem!

Az új vezetés új szellemiséget hozott, együtt húzzuk a szekeret, s fontosnak tartom, hogy senkit nem küldtünk el – akik elmentek, azok maguktól távoztak. Az utóbbi időszakban 5-10 évet fiatalodtam mellettetek! A tavaly február 6-i szülői értekezlet egy olyan nyitást jelentett a szülők és a város felé, amely sokat hozott – ezt egy hasonlóan sikeres sajtótájékoztató követte tavasszal. Az eredmények között említhetjük továbbá, hogy a működés feltételei rendbe jöttek, s mára biztosítottak. Az első csapat szereplése sajnos ősszel – enyhén szólva – nem volt az igazi, de ahhoz továbbra is tartjuk magunkat, hogy a TAO-ból nem finanszírozzuk a kirakatcsapatot, a gyerekektől nem vesszük el a pénzt. A felnőtt együttes finanszírozására viszont keressük a megoldást, s többekkel tárgyalunk. Összefogásra van szükség a továbbiakban; ennek szellemében kívánok mindenkinek boldog új évet!”

Iványi Károly megnyitó beszédét finom vacsora, s kötetlen beszélgetés követte. A vacsorát Lebán Tibor, az egyesületünk nagy támogatója biztosította. (Forrás és fotó: Vác VLSE Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments