A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány hírei

A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány a kicsiknek és nagyoknak tartott rendezvényekkel teszi élhetőbbé a menhelyen lévő állatok mindennapjait.

Mint írják: Újabb sikeres sétáltatói-, keresztszülői-  és örökbefogadói napot zártak január 13-án. Ezen a napon az összes sétáltatható kutyus kimozdult, boldogan  szedték tappancsaikat, osztották a puszikat, és  szemmel láthatólag fáradtabban, nyugodtabban foglalták el a megszokott  kenneljeiket.

Erről kis videós összefoglaló: https://youtu.be/BsdU5KT_nr8?feature=shared

A következő sétáltatói és örökbefogadó nap legközelebb február 24-én lesz. Kérik az alapítvány munkatársai, hogy az ezzel kapcsolatos híreikért figyeljék facebook oldalaikat.

https://www.facebook.com/zoldmenedek

https://www.facebook.com/groups/369529098631374

https://www.facebook.com/groups/2125582020826205

https://www.facebook.com/groups/584734516427183

Gazdira várva

Több kiemelt gazdit kereső kutyus van, akik jelentős ideje a menedékhely lakói. Ők nehezebben viselik a bezártságot, szomorúbbak, jobban igénylik gondozóink társaságát is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tisztelettel köszöntjük a szépkorú Balogh Sándort

Ő itt Mosoly, az életvidám, fiatal, pörgős mosolygós kutyalány. Szereti és igényli az ember közelségét, a kapcsolódást. Nagyon szeretné megtapasztalni a gazdis élet szépségeit.

Az örökbefogadás menetéről érdeklődni lehet munkaidőben a

06204245367-es telefonszámon

vagy személyesen előre egyeztetett időpontban a Külső Rádi úti telepen.

Pajtás 2019. február 10-i születésű kan, nagyon jó kutya. Ő nem olyan, akihez bemész a kennelbe és rögtön a nyakadba ugrik. Első találkozásra bizalmatlan és kétszer is meggondolja, hogy kapsz-e puszit. Gondozója jelenlétében viszont sokkal bátrabb és könnyebben nyit új emberek felé. Más kutyákkal jól kijön.

Igazi családi kutya válhatna belőle, és fog is!! A menhelyen bíznak benne, hogy hamarosan eljön érte a gazdi.

Gyermeknap

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Óriási balettsiker a vigalomban

Május 25-én kerül megrendezésre az alapítvány elmúlt években is nagy sikerű Gyermeknapja.

A helyszín Kertünk Bár és Kilátó, a Dunakanyar egyik legszebb panorámájú „csodahelye”. Az elmúlt években is nagy létszámú felnőttet és gyermeket vonzottak a színvonalas programok.

Nagyon népszerű volt a tombola, melyhez ezúton kérnek fel minden kedves vállalkozót, kereskedőt, ismerőseiket, szponzorálják, támogassák az itt folyó munkát. Az e-maileket a  zm.keresztszulok@gmail.com címre várják.

Könyvajánló

A gyógyító kutyák – avagy a legjobb barátaink a legjobb orvosaink

A világon sokan számoltak már be arról, hogy kutyájuk mentette meg az életüket – aki azonban még nem került hasonló helyzetbe, hajlamos lehet fenntartásokkal kezelni az ilyesmit. Pedig ezek az okos, képzett és érzékeny állatok nemcsak balesetben vagy természeti katasztrófák idején sietnek gazdájuk segítségére, hanem akkor is, ha esetleg beteg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rekordot döntött a tanító szakra felvett hallgatók száma az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán

Maria Goodavage olyan kutyákról ír könyvében, amelyek képesek felismerni a rákot vagy a Parkinson-kórt, figyelmeztetnek a közelgő epilepsziás rohamokra, a vércukorszint megugrására vagy leesésére, és más, életveszélyes állapotokra.

A könyv ára: 3.999 Ft helyett, kedvezményesen 3.399 Ft – www.lyravac.hu Vác, Piac utca 1. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments