Ismét horogra akadt a már többször elfogott, jogosítvány nélkül vezető férfi

Gépkocsizó járőrözés közben szúrták ki váci kollégáink azt a sofőrt, akit korábban már többször fektettek a motorháztetőre. Jogsi nuku, sorakozó vezetéstől eltiltások, időnként bódult/ittas állapottal párosulva. Eddig sem volt sima egyetlen megállítása sem, legutóbb is hasonló volt a helyzet. Rükvercbe kapcsolva próbált meglépni amikor meglátta a rendőrautót – máskor is próbálkozott, akkor sem jött be… – olvashatjuk a Pest Vármegyei Rendőrség Facebook oldalán a hétvégi beszámolók közt.

Mint írják: „Hátramenet közben aztán egyenruhásaink különös mozgást láttak a kocsiban, a sofőr hátra mászott, az anyósülésről pedig átevickélt az utas a kormány mögé, átvette az irányítást, majd egyesbe rántva kísérletezett az elhajtással. Az igyekezet megvolt, de sikerrel nem kecsegetett, a mi „sofőrünk” ugyanis lényegesen rutinosabban intézte a vezetéstechnikai próbatételt.

Lényeg, a lényeg, a rövid kitérőt leállás követte, majd persze motorháztetőre fektetés.

R. Dávid még mindig nem szerzett jogosítványt, eltiltásai is érvényben voltak, sőt nadrágzsebe is rejtett ismerős cuccot, drogtesztje pedig amfetaminra jelzett. Az utasból sofőrré avanzsált G. Attilához sem tartozott vezetői engedély, a Budapest Környéki Törvényszék körözte, és valami az ő ruhájából is előkerült, ami később BZO-ra és THC-ra pozitív drogtesztjével egészült ki.

A sem volt tiszta és ezt nem a karosszériájára értjük. Az utastérben 2, a csomagtartóban megtalált övtáskában egy fecskendő hevert, volt, amelyik folyékony cuccal be volt már készítve.”

Az elkövetők ellen eljárás indult, valamint a bizonyításhoz szükséges kettős mintavételt sem úszták meg. (Forrás és fotó: Pest Vármegyei Rendőrség Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments