SuperEnduro GP: Az utolsó futam előtt tartja VB-harmadik helyét Liszka Roland

A Laller Racing Dakar Team bajnoka a mögöttünk hagyott hétvégén Bulgáriában versenyzett, és a SuperEnduro GP junior világbajnokságának szófiai fordulója után is őrzi összetettbeli harmadik pozícióját.

A Bolgár Nagydíjon kívül már csak egyetlen verseny van hátra a bajnokságból, így Roland célja a minél előkelőbb szereplés mellett természetesen a sporttörténelmet jelentő harmadik helyezés megtartása is volt.

A hagyományoknak megfelelően az Aréna Szófiában is három verseny várt a fiatal pilótára, aki az első futamon egy pazar harmadik hellyel nyitott, a fordított rajtrácsos második versenyt az ötödik helyen fejezte be, míg a záró meneten újra harmadik lett.

A #78-as rajtszámú sportoló teljesítményével éppen csak lemaradt a Bolgár Nagydíj összetett harmadik helyéről, de ami sokkal fontosabb, hogy a jövő héten Newcastle-ben rendezendő bajnoki finálé előtt továbbra is harmadik a világbajnoki összetettben. Nem mellékesen pedig a HOLESHOT névre hallgató különdíjat is elhozta a tehetséges váci motoros, akinek a világbajnoki küzdelmét az alábbi Facebook oldalon lehet nyomon követni.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments