Szeretettel köszöntjük a 90 esztendős Luzsák Istvánnét

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte otthonában Luzsák Istvánnét, Sára nénit Inotay Gergely alpolgármester és Hegyvári Ágnes, a Váci Polgármesteri Hivatal munkatársa, akik átadták a miniszterelnöki üdvözlő dokumentumot, illetve város díszoklevelét és virágcsokrát.

Sárika néniék négyen voltak testvérek, sajnos már csak egy húga él – tudtuk meg. Férjével 1955 első napján kötött házasságot, majd élt vele elhunytáig 45 boldog esztendőt. Előbb két ikergyermeket fogadtak örökbe, majd 1967-ben megszületett saját gyermekük, aki az ikrekhez hasonlóan fiú. Mindhárom fiának két-két gyermeke van, tehát immár 6 unoka jelent további családi boldogságot, közülük egy kislány.

A nagyon fiatalos, remek kondícióban lévő, Luzsák Istvánné 1962 óta városunk lakója. Nyugdíjba vonulásáig mintegy három évtizedet dolgozott lelkiismeretesen a siketek iskolájában, ahol különböző adminisztratív és pénzügyi feladatokat látott el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A dinasztia – új táblakép a főtéren

Jelenleg egyedül él deákvári otthonában. Mint elmondta, rendszeres napi programja keretében teljes mértékben ellátja a szükséges teendőket és ha kérik, másoknak is segítséget nyújt. A délutánjait az ebéd után egy kis sziesztával indítja. Lakásában mindig szól a rádió, esténként pedig tévét néz. Ezenkívül elsősorban újságokat olvas, de szereti a keresztrejtvényeket is.

Ezúton is még sok, egészségben és boldogságban eltöltött esztendőt kívánunk Luzsák Istvánnénak. (Forrás és fotó: Vác Város Önkormányzata – vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments