Szívemmel látlak téged: 15 év után újra együtt a színpadon

Tizenöt évvel ezelőtt kezdett el színpadon is énekelni Faludi Szilvia, akinek neve ma már összeforr a muzsikával. Nem csak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is tart előadásokat, nagyon népszerű a Zenebölcsi foglalkozása Vácon.  Most nem a kisebbeknek, hanem a felnőtteknek készül koncerttel, nem is akármilyennel, hiszen több vendéget is meghívott maga mellé a színpadra. 

A Szívemmel látlak téged című produkciónak a Váci Dunakanyar Színház ad otthont február 23-án, pénteken 19 órakor. Hasonló műsorral már készültek öt évvel ezelőtt is, amellyel nagy sikert arattak, de utána kis szünet következett, a koronavírus járvány miatt.

„2019. áprilisában lehetőségünk adódott, hogy egy közös műsorral ünnepeljük meg, hogy 10 éve vagyunk együtt a színpadon, melynek sikerét, a telt házas előadóterem, és a lelkes, állva tapsoló közönség bizonyította. Azt követően elcsendesedett a világ. Itt-ott láthatóak, hallhatók voltunk belföldön, és a határon túl is, de most azon kaptuk magunkat, hogy ismét eltelt öt esztendő” – mondja Faludi Szilvia és hozzáteszi: úgy érzik, hogy ezt a jubileumot is meg kell ünnepelniük a közönséggel együtt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A dinasztia – új táblakép a főtéren

Mint öt évvel ezelőtt most sem egyedül áll majd a színpadon Szilvi. Partnere lesz ezúttal is Schmidt Mátyás, aki harmonikán kíséri, Petrik Balázs billentyűn játszik és énekel majd, de fellép a Vácon népszerű Dalárda is, Varga Ferenc vezetésével. A meglepetés vendég pedig nem más lesz, mint lánya, Deguly Szilvia Zsuzsanna, aki hegedűn játszik majd.

„A műsor tartalma, és az előadók adottak voltak. De szerettünk volna egy csöpp varázslatot belevinni a repertoárunkba, hiszen a nevünk hallatán a magyar nóta és az operett csendül fel a közönség fülében. A műsorunkban meglepetésekkel, más műfajjal, idegen nyelvű dallal, és persze a tőlünk mindig várt, el nem hagyható hungarikummal készülünk, hogy felhőtlen szórakozást, és kétszer 40 perc önfeledt kikapcsolódást nyújtsunk a kedves érdeklődő publikumnak.”

Jegyek még kaphatóak a színház jegypénztárában, vagy a jegy.hu oldalon!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments