Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. február 2.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Horváth Miklós és Tóth Beáta gyermeke: Eliza Hanna (Vác), Sipos László és Bőgér Eszter Rebeka gyermeke: Olivér, Dévald Zoltán és Karsai Viktória gyermeke: Alex, Ficsor Gergely és Dudás Anett gyermeke: Félix, Csurgó Gergely és Simon Linda gyermeke: Gergely, Zombory Attila és Burik Brigitta Ildikó gyermeke: Patrik Attila, Horváth Zsolt és Horváth Boglárka gyermeke: Kolos Dominik, Ocztos Martin és Együd Nikoletta gyermeke: Zorka (Vác), Grunda Viktor és Darabos Georgina Bernadett gyermeke: Mihály Viktor, Laszlovszky Péter és Fehérvizi Veronika gyermeke: Benett Márk, Gaál Gergely és Klippel Rita gyermeke: Leó (Vác), Braun Péter és Franyó Vivien gyermeke: Milán, Kapitány Attila és Antal Anett gyermeke: Imola Ilka, Gérus Norbert és Cseh Erika gyermeke: Luna Auróra

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. június 14.

Vácon kötöttek házasságot: Tóth Róbert és Hollinger Nikoletta (Vác)

Vácon hunytak el: 38 halálesetet anyakönyveztek, 10 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments