Váci anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. február 9.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Petyerák Gábor és Maring Szandra gyermeke, Rozina (Vác), Marczi Bobby és Paradicza Julieta gyermeke, Diana Zejna, Etelaky Ádám és Isztl Bernadett gyermeke, Réka, Nagy Balázs és Dósa Renáta gyermeke, Gergő, Lengyel Gábor és Paholik Regina gyermeke, Milán, Czang Sándor és Gebler Renáta Mirtill gyermeke, Zora Szofia (Vác), Kovács Viktor és Kis-Prumik Fruzsina gyermeke, Erik Benett és Henrik Emett, Rácz Csaba Tibor és Botka Amarilla Blanka gyermeke, Júlia Róza, Krulik Gyula és Mészáros Szabina gyermeke, Réka, Péter Tamás és Czank Zsuzsanna gyermeke, Krisztián, Benedek András és Polgár Mónika gyermeke, Pál

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Papp Zoltán és Dudok Debóra

Vácon hunytak el: 32 halálesetet anyakönyveztek, ebből 11 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments