Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. március 22.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Cjuhcinszkij Jan Celesztyinovics és Kereszturi Csilla Ilona gyermeke, Csenge Zselyke, Nagy Márió és Hliniczky Eszter gyermeke, Niara, Bozsó Zoltán és Vincze Vivien gyermeke, Szofia, Farkas Csaba és Farkas Alíz gyermeke, Frigyes, Kovács Zsolt és Gyenes Ágnes gyermeke, Szonja Katalin, Frick Sándor és Szabó Dorottya gyermeke, Olivér (Vác), Kiss Zsolt és Mákos Gabriella Valéria gyermeke, Rebeka, Aradi Richárd István és Balogh Enikő gyermeke, Balázs, Martonos Attila Lóránd és Gergely Tímea gyermeke, Izabella Nóra, Oláh Márk Mihály és Pikács Beáta gyermeke, Rebeka, Zima Zoltán és Radics Gréta gyermeke, Kevin, Bán Bence Levente és Kutasi Andrea Patrícia gyermeke, Frida Lídia, Garaba Roland és Sipos Ivett gyermeke, Rella

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: 11 halálesetet anyakönyveztek, közülük 1 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments