Ezerarcú Sződliget – ZöldLiget Produkció x CWP/Next Content x Instans

Az Ezerarcú Sződliget helytörténeti kisfilmsorozat és dokumentumfilm alkotócsapata közleményében tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy április 19-én, este 19.50 órakor bemutatják az Ezerarcú Sződliget kisfilmsorozatuk első epizódját. A műsort teljesen ingyen, teljes hozzáféréssel lehet majd streamelni a Sződligetiek.hu felületén.

A filmsorozat drónképekkel, szuperközeli felvételekkel és régi korok film- és képi anyagaival kiegészülve igyekszik bepillantást nyújtani Sződliget múltjába, természetvilágába és közösségi életébe. A képi anyagokat több mint egytucat interjú egészíti ki, melyekben a helyi kulturális, közösségi és egyházi élet szereplői, valamint szakértő meghívottak szólalnak meg. A film látványvilágában a nagy stúdióktól megszokott minőséget célozza meg, egyedi felvételekkel, önálló főcímmel és különleges képi megoldásokkal – érdemes lesz tehát velük tartani Sződligetről és a környék településeiről is!

A film epizódjainak megjelenési dátumai és időpontjai

április 19. 19:50 óra

április 26. 20 óra

május 3. 20 óra

május 10. 20 óra

május 17. 20 óra

május 24. 20 óra

május 31. 20 óra

június 7. 21 óra

A teljes filmnek LED-falas exkluzív premiert terveznek a sződligeti főtéren kerekasztal beszélgetéssel, amelynek részleteit később ismertetik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments