Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

Vác Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a városban tartósan végzett kiemelkedő egészségügyi munka elismerésére „Vác Város Egészségügyéért„ kitüntető címet alapított.

A cím adományozható a város közigazgatási területén működő egészségügyi intézmények, vállalkozások és civil szervezetek dolgozóinak, önkénteseinek.

A kitüntetést évente két természetes személy kaphatja.

A benyújtott kitüntetési javaslatoknak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy legfontosabb adatait, életútjának, munkásságának, a teljesítményének ismertetését. A díjra jelölt személy elérhetőségét kérik a javaslaton feltüntetni.

A kitüntetésre javaslatot tehetnek az egészségügyi intézmények, vállalkozások és civil szervezetek vezetői, közösségei és Vác város polgárai. A javaslatot – részletes írásos indokolással – 2024. április 30. napjáig lehet benyújtani az Emberi Kapcsolatok Bizottsága elnökének, Fehér Zsoltnak címezve.

  • Személyesen: a javaslatok az Igazgatási és Szociális Osztály vezetőjénél – Székelyné Angi Emőke Imola – adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt, a 123-as irodában.
  • Postai úton a Váci Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztály, Székelyné Angi Emőke Imola osztályvezető nevére címezve a 2600 Vác Március 15. tér 11.

  • E-mail-es formátumban pedig: igazgatas12@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.

A javaslatokat az Emberi Kapcsolatok Bizottsága véleményezi és arról határoz.

A kitüntetés adományozója Vác Város Képviselő-testülete. A díjat a polgármester adja át az augusztus 20-án tartandó városi ünnepségen a város lakosságának nyilvánossága előtt. (Vác Város Önkormányzata) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments