Jótékonysági összefogás a „Deákvári Gyermekekért”

„Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.” (Böjte Csaba)

A Váci Petőfi Sándor Általános Iskola szülői szervezetének lelkes tagjai a példaértékű összefogásnak köszönhetően hatalmas sikerrel bonyolították le a Deákvári Gyermekekért javára rendezett jótékonysági estet. A „JÉGVARÁZS PARTY”, ahogy megálmodói elnevezték a rendezvényt, mind hangulatában, mind eredményességében kiragyogott a februári éjszakából.

A Madách Imre Művelődési Központban rendezett bál látványvilága a mesék világát idézte meg.

A fergeteges hangulatról DJ Mono gondoskodott, szívhez szóló, színvonalas produkciójával Toldi Tamás örvendeztette meg a közönséget. A Remete Étterem által feltálalt ínycsiklandó ételek és a Revóczi Étterem desszertjei pedig biztosítékok voltak arra, hogy mindenki jó szájízzel távozzon a hajnalig tartó partyról.

Az est egyik csúcspontja a tombolasorsolás volt, ahol értékes tárgynyeremények és élmények találtak gazdára.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Természetbarát kerted van Vácon? - Jelentkezz a Bagolybükk Egyesület felhívására!

Az est mesevilágának megidézése csodálatos ötlet volt a TASZE (Tenni Akaró Szülők Egyesülete) tagjaitól, akik Madár Mariann vezetésével bebizonyították, hogy mottójuk a szívükből szólt. Hisz ezen az esten nem csupán a hangulat, az ételek és a nyeremények voltak varázslatosak, hanem az az összefogás, az a tenni akarás, az a pozitív energia, amit a szervezők és segítőik, valamint az eseményt bármilyen formában támogatók sugároztak. A legmesésebb azonban mindenki örömére a bál fantasztikus bevétele, eredményessége.

Köszönet

Laczi Saroltának, a Madách Imre Művelődési Központ ügyvezető igazgatójának; Toldi Tamásnak, az est fellépő vendégművészének; a Revóczi Étteremnek, a desszertek készítőjének; a Remete Étteremnek, a bőséges vacsoráért; a Hevér családnak, az italok beszerzéséért; az SZMK tagjainak,

azon szülőknek, akik erre az estére sütöttek, valamint, akik időt és fáradságot nem kímélve vettek részt a program megvalósításában: Pádár Edinának, Pádár Péternek, Neugam Szabolcsnak, Kovács Beatrixnak, Szigethy Katalinnak, Valiskó Mariann-nak, Neugam Viktóriának, Bencsik-Gubó Évának, Menczel Nikolettának;

a szelfi fal telepítéséért: Kovács Beatrixnak és Bencsik-Gubó Évának;

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci majális a Duna-parton

a büfé üzemeltetőinek: Karácsony Andreának, Sáros Erzsébetnek, Tóth Henriettának;

továbbá mindazoknak, akik az esten részt vettek, vagy pénzbeli és tárgyi felajánlásukkal, támogatójegyek vásárlásával hozzájárultak a rendezvény sikeréhez,

valamint a Váci Petőfi Sándor Általános Iskola azon alkalmazottainak, akik támogatták a program megvalósítását.

Az est szponzorai voltak tombolatárgyak és nyeremények falajánlásával: Lunczer Pálinkaház, Adri Fehérnemű, Relax Kozmetika, „A” Fitness Edzőterem, a Vadkan Horgásztó, PModa Divatáru, Olíva Étterem Vác, Levendula Gyógyszertár, Thermal Hotel Visegrád, Szupi Gyerekcipó, Haj&Szalon Szépségszalon – Nagy Júlia, Pista Pasta, Power Plate Fit & Beauty Stúdió, Orsi lábápolás, Holicza Róbert diatetikus és masszőr, Szent Orbán Wellness Hotel (szülői felajánlás).

A bál bevételéből tankerületi engedélyeztetés után a következő projekteket tudjuk megvalósítani:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci majális a Duna-parton

Notebook-töltő szekrények vásárlása; a folyosói kamerarendszer bővítése; projektorok vásárlása a tantermekbe; udvari játékok kiegészítése; a tornaszoba felszereltségének bővítése; műanyag székek vásárlása az iskolai rendezvényekhez.

A Deákvári Gyermekekért Alapítvány köszönetét fejezi ki a Váci Petőfi Sándor Általános Iskola szülői szervezetének áldozatos munkájáért, mellyel a TASZE – Tenni Akaró Szülők Egyesülete – élén Madár Mariann-nal és a főszervezőkkel megszervezte, és fantasztikus sikerrel bonyolította le a Petőfi Jótékonysági Bált.

A szervezőkön kívül köszönet illet mindet szülőt, aki felajánlásával vagy részvételével támogatta az eseményt, ezáltal az iskola alapítványát. (A Váci Petőfi Sándor Általános Iskola tantestülete és tanulói) ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments