Nagy Zoltán duplázott, nagy csatában legyőztük a Veresegyházt

A Pest vármegyei I. osztály 17. fordulójában felnőtt csapatunk 3–2-re felülmúlta hazai pályán a veresieket.

Vác VLSE–Veresegyház VSK 3–2 (1–1)

Vác, 150 néző. Vezette: Décsi N. (Bíró Zs., Kveták V.)

Vác: Bajkán – Tóth N., Marosi, Balogh Balázs, Szabó B. – Rusvay B. (Busák, 77.), Torda, Nagy Z. – Török N. (Dömök, 38.), Vén B. (Pap, 90.), Varga B. (Hegedűs Cs., 55.) Vezetőedző: Kovács Péter

Veresegyház: Pomázi – Szuszlov, Tornóczky, Fenyvesi, Egervári, Csendom, Szabó B. (Vitos, 82.), Kiss K. (Balogh Bulcsú, a szünetben), Geschitz (Teszár, 57.), Zsákai (Ihász, 71.), Viscsák. Vezetőedző: Oroszi Benjámin

Gólszerző: Nagy Z. (11., 51.), Busák (85.), ill. Egervári (27. – 11-esből), Balogh B. (79.)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

A találkozó előtt a 24. születésnapját ünneplő szurkolócsoportunk, a Dunakanyar Ultrái tartott pirotechnikai bemutatót. Szurkolásukat ezúton is köszönjük és boldog szülinapot kívánunk nekik!

A mérkőzést jól kezdtük, egy felső léc után lecsorgó labdát Nagy Zoltán lőtte becsúszva a hálóba. Sajnos a vendégek a 27. percben tizenegyesből egyenlítettek, de a szünet után ismét jött Nagy Zoltán és egy baloldali szöglet után a hálóba kotorta a labdát. A 79. percben Csendom jobboldali szögletét Balogh Bulcsú fejelte a hálóba, de szerencsére az utolsó szó a miénk volt, a 85. percben a csereként beállt Busák Levente kíméletlenül lőtt a hálóba!

A legfontosabb ezen a napon a három pont megszerzése volt, amely nem bizonyult könnyűnek a jól küzdő veresiek ellen. A győzelemmel elkezdtük a felzárkózást, igaz, még mindig a 15. helyen állunk a bajnokságban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

Folytatás a bajnokságban szombaton, március 9-én, 14.30 órától a Vecsés otthonában, előtte azonban szerdán 18:30-tól a Csömör vendégei leszünk a Pest megyei Kupában.

Kovács Péter értékelése

„Ez a mérkőzés egy hullámvasúthoz hasonlított. Az első 20 percben rengeteg lehetőségünk volt a gólszerzésre, amik közül csak egyet sikerült értékesíteni, így jött a szó szerinti büntetés. A második félidőben ismét megszereztük a vezetést és le is zárhattuk volna a találkozót, de újra kiegyenlített a Veres. Szerencsére a végére maradt még egy Pedro-gól, amivel már csak megszerezték a srácok a nagyon fontos 3 pontot!

Gratulálok nekik, hiszen nem volt egyszerű lelkileg átélni ezt az egészet a pályán és a kispadon sem! Férfimunka volt!” (Vác-VLSE Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments