Teljesítménytúra Mindszenty nyomában

A rétsági plébánia idén is megrendezi a Mindszenty nyomában című teljesítménytúrát március 16-án.

Túra rajt/cél: Rétsági plébánia közösségi terme (Rétság, József A. u. 2.)

A túra három útvonalon kerül megrendezésre, mind a három körtúra. A 10 km-es táv Bánkig, a 20 km-es táv Felsőpetényig, a 30 km-es táv Alsópetényig kanyarodik.

A Mindszenty nyomába szegődő túrázók az útvonalról részletes leírást és színes térképmellékletet kapnak, az útvonal ki lesz szalagozva a nem jelzett szakaszokon (a városban is lesznek szalagok!); gpx fájl is segíti a túrázókat. Az érintett településeken frissítőpontok lesznek (tea, csoki, alma), ahol pecsétet is kapnak a túrázók, más állomásokon matrica ragasztásával igazolják az áthaladást. A túra végén emléklap és kitűző jár a sikeresen célba érőknek. És egy kis zsíros/nutellás kenyér.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A túra családbarát rendezvény, 16 év alatti gyermekek és az őket kísérő szülők részére a részvétel ingyenes, a részvételi díj a rövidebb távon 1500 Ft (utalva 1000 Ft), a hosszabb távokon 2000 Ft (utalva 1500 Ft). A túrán részt venni szándékozókat arra kérik, hogy a jobb előkészítés és a szervezés megkönnyítése érdekében regisztrálják magukat, illetve társaikat március 14-ig.

További részletek a plébánia honlapjáról, illetve a tturak.hu és https://tturak.hu/hikeOccasion/6217/details túranaptárából. (Forrás és fotó: Váci Egyházmegye) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments