A Zöld Menedék május 1-jei és gyermeknapi programjai – Idén is hirdetnek rajzpályázatot

A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány szeretettel vár minden állatbarátot május 1-jén a váci majálison a Zenepavilonnál.

Sok szép kézműves termékkel, ékszerrel, kutyajátékkal, felszereléssel és ruhákkal megpakolt asztalokkal készülnek. A termékek kiválasztásával a vevők a menhelyüket és kutyusaikat támogatják.

Gyermeknap – rajzpályázat

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány támogatására szervezett gyereknap. Az eseménynek ismét a Vácott található Kertünk Bár és Kilátó ad otthont május 25-én szombaton.

Ezen eseményhez kapcsolódóan ebben az évben is meghirdetik alkotás pályázatukat. Tavaly rengeteg pályamű érkezett be így bíznak benne, hogy idén is sok szép alkotással gazdagíthatják a programot. A pályázatra bármely technikával készített rajz, festmény, ragasztott kép, batikolás, montázs, vegyes technika, fogalmazás, kisvideó, plakát stb. beküldhető.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Váci Dunakanyar Színház májusi előadásai

A részletes pályázati kiírást megküldték szinte az összes váci és Vác környéki óvoda és iskola vezetőjének, akik minden információt meg tudnak adni az érdeklődő gyerekeknek. Az összes beérkező pályamű kiállításra kerül a gyermeknapi rendezvényen a Kertünk Bár és Kilátó (2600 Vác, Tordai u. 16.) területén. ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments