Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. április 12.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Dormán Bertalan és dr. Fekete Réka gyermeke: Bendegúz, Bat-Ochir Batzolboo és Csikós Dorottya gyermeke: Anna, Szabó Norbert és Richter Edina Éva gyermeke: Babett (Vác), Jegyinák Sándor és Herczeg Cintia Vivien gyermeke: Marcell, Bárdos Dávid és Dovál Orsolya gyermeke: Levente, Kazinczi István és Pintér Viktória gyermeke: Kamilla, Váradi Zoltán és Klein Boglárka gyermeke: Zalán, Demeter Krisztián és Nagy Brigitta gyermeke: Ábel (Vác), Somlói Attila és Pap Dorottya gyermeke: Sebestyén, Seres Lajos Edvárd és Járja Beatrix gyermeke: Örs Mihály (Vác), Petruha László és Csordás Krisztina gyermeke: Csenge, Kerek Tamás és Balogh Noémi Lilla gyermeke: Lara Jamina, Farkas Máté és Oláh Beatrix gyermeke: Zente, Nagy Dávid és Rudolf Annamária gyermeke: Leila

Vácon kötöttek házasságot: Sörös László Árpád és Zórád Beáta (Vác), Szabó Levente László és Fellinger Franciska (Vác), Szente László János és Ujhelyi Szilvia (Vác)

Vácon hunytak el: 22 halálesetet anyakönyveztek, közülük 5 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments