Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. április 26.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Cseresznyés Dávid és Márta Timea Andrea gyermeke, Dávid, Kovács Bence és Matolcsi Viktória gyermeke, Milán, Szlovák Gábor és Kurucsai Nikolett gyermeke, Zsófia, Szász Ádám és Mohai Mónika Melinda gyermeke, Benedek, Hegedűs Zsolt és Varga Viktória gyermeke, Benett, Endi Richárd Mihály és Rákóczi Karola gyermeke, Olívia Margit, Sluch Marcell Mihály és Horváth Claudia gyermeke, Szofia, Gyuris Gábor László és Kolozsi Tímea gyermeke, Katalin Enikő, Kozsdi Zoltán és Tolnai Éva gyermeke, Bence (Vác), Jenei Krisztián és Battaglia Bettina gyermeke, Dániel, Fritz János Attila és Réz Barbara gyermeke, Mirabella, Dezsőfi Márk és Cseriová Bernadeta gyermeke, Lilien (Vác), Magyar István Imre és Somogyi Eszter gyermeke, Borbála, Fodor Ferenc és dr. Selényi Dóra gyermeke, Ádám

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. június 21.

Vácon kötöttek házasságot: Pap Zsombor és Döményi Klaudia (Vác), Lédermayer László és Bathó Izabella Zsuzsanna (Vác), Máté Attila és Pupos Veronika (Vác), Kenéz Attila és Balizs Dalma (Vác)

Vácon hunytak el: 22 halálesetet anyakönyveztek, 5 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments