Édes volt a CSO-KI számunkra Csomádon

A Pest megyei I. osztály 25. fordulójában a Vác VLSE 3–1-re győzött a CSO-KI Sport vendégeként, így 37 ponttal már az ötödik helyen állunk a bajnokságban!

CSO-KI Sport–VÁC VLSE 1–3 (0–1)

Csomád, 150 néző. Vezette: Dévényi B. (Elischer M., Kovács II T.)

CSO-KI Sport: Paulovicz – Tóth I. (Kenesei K., a szünetben), Balogh B., Németh Á. (Fitos, 71.), Rákóczi, Földes M., Ocztos (Krasnyánszki, 73.), Altsach, Tóth G., Ondrik (Cseri, 16., Ondrik, 88.), Huszárik. Vezetőedző: Davcsó Károly

Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Balogh Balázs, Marosi László, Szabó Bence (Rusvay Balázs, 28.) – Tóth Nándor (Busák Levente, 85.), Torda Patrik (Sós Roland, 88.), Nagy Zoltán – Dömök Enrikó (Huber Tamás, 73.), Török Noel, Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Labdarúgás – Vereséggel ért véget a nagy váci menetelés

Gólszerző: Kenesei K. (47.), illetve Vén B. (25.), Rusvay B. (51., 70.)

Kovács Péter értékelése

„Az ellenfél rutinos játékosaival szemben elsősorban a futómennyiségben és gyorsaságban szerettünk volna eredményesek lenni. Ezt a srácok maximálisan meg is valósították és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Az első félidőben a támadásokat nem fejeztük be kellően hatékonyan, így a szünet után egy Kenő-góllal ki is egyenlített a CSO-KI. Szerencsére észnél voltak a srácok és elsősorban Rusvay Balázs kiemelkedő támadó játékával visszavettük a vezetést és már nem is engedtük ki a kezünkből.

Ezen a találkozón a fejek is nagyon rendben voltak a fiatal csapatunknál, ami ismét elismerésre méltó dolog. Nagyszerű csapatunk van, nagyon egyben vannak a srácok és ez hétről-hétre az eredményekben is megmutatkozik. Van még 5 forduló a bajnokságból és ki tudja hol a vége? A fiúk már az újabb előrelépést nézegetik a tabellán és ez óriási dolog a téli szünet után, amikor a 15. helyről indultunk. Őszintén szólva, meg is érdemlik, hogy nyugodtabban készüljenek az utolsó mérkőzésekre, mert nagyon nehéz feladatot vittek véghez ebben a kiegyensúlyozott bajnokságban.

Gratulálunk nekik ehhez a stáb nevében, öröm velük dolgozni és rengeteget tanulunk tőlük a hétköznapokban is!”

Ez a sikersorozatban az ötödik győzelmünk volt a bajnokságban és már kilenc meccs óta veretlenek vagyunk, így 37 ponttal feljöttünk az 5. helyre!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két negyedik hely az Olimpiai Reménységek Versenyén Brnoban

Folytatás szombat helyett vasárnap, tehát május 5-én, 17 órakor a váci stadionban az Örkény SE ellen. (Vác – VLSE)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments