Elkészült a Vác Városért Választási Egyesület kompenzációs litája

Ma délelőtt a váci városháza előtt tartott sajtótájékoztatót dr. Csereklye Krisztina, a Vác Városért Választási Egyesület polgármester-jelöltje, aki beszámolt arról, hogy a választási körzetekben induló képviselő-jelöltjeik és a polgármester-jelölt leadták a jelenléti íveket és elkészítették a kompenzációs listát.

“A mai napon örömmel jelentem be, hogy sikerült leadnunk mind a tíz választási körzetben, illetve a polgármester-jelöltként induló jelenléti íveket. Számunkra ez nagy öröm, mivel egy kis egyesületről van szó, de egy összhang, egy együttes csoportmunka eredménye született meg, és ezek alapján biztosan indulni fogunk a 2024. június 9-i választásokon. El szeretném mondani, hogy jövő héten meg fog történni a kompenzációs listának a felállítása. Ez különös érdekességre ad okot, mivel a lista felállításánál komolyan törekedtünk arra, hogy ne a pozícióharc, illetve az egyéni érdekek kerüljenek előtérbe” – mondta dr. Csereklye Krisztina.

A Vác Városi Választási Egyesület polgármester-jelöltje beszélt az egyesület múltjáról és jelenéről is. Elmondta, hogy édesapja, Csereklye Károly elnök, ő pedig az alelnök. Csereklye Károly 2002 óta kizárólagos elnöke az egyesületnek, dr. Csereklye Krisztina pedig második éve alelnök és teljes jogkörű hivatalos vezetője. Kiemelte: 2002 óta senki más nem rendelkezett elnöki pozícióval az egyesületben, illetve a tagok is kisváci barátok, rokonok voltak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Váci Dunakanyar Színház májusi előadásai

A fenti előzmények után elvárt lett volna, hogy az egyesület tagjai közül kerül ki a kompenzációs listás első helyezett – emelte ki Csereklye Krisztina, mégis másképp döntöttek. Az egyesület kompenzációs listáján első helyet kap dr. Csereklye Károly Zoltán, és bíznak benne, hogy nemcsak az egyéni körzetében, hanem akár a kompenzációs listán is eredményt tud elérni. Őt olyan tagok, illetve váci egyesületi tagok követik, akik az elmúlt időszakban jelentősen hozzátettek az egyesület munkájához, illetve évek óta ismeri őket, együtt dolgoztak, és reméli, a jövőben is együtt fognak dolgozni.

A Vác Városért Választási Egyesület kompenzációs listája a következő

  1. dr. Csereklye Károly Zoltán,
  2. Fónagy István,
  3. Takács Dorina,
  4. Krcsik Zsolt,
  5. Berta Lajos János,
  6. Sulyán Gergő,
  7. Dr. Csereklye Krisztina,
  8. Répás Győző György
  9. Gálné Kürti Linda,
  10. Gál Olivér♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments