Gyógyszerészek váci találkozója

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Vármegyei Szervezete és a Hargita Megyei Gyógyszerész Kollégium közel két évtizedes szakmai kapcsolata keretében csütörtökön a váci városházán tartottak ünnepélyes fogadást.

A háromnapos, szakmai továbbképzéssel egybekötött találkozó helyszínének apropóját az adta, hogy Székelyudvarhely és Vác immár 27 éve kölcsönösen előnyös testvérvárosi kapcsolatot ápol. Az eseményre érkezőket Inotay Gergely fogadta. Az alpolgármester köszöntőjében kiemelte a közös munka fontosságát, hogy a partnerségi együttműködés már eddig is milyen gyümölcsöző eredményeket hozott.

Az eseményen beszédet mondott dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke, dr. Székely Pál, a Hargita Megyei Gyógyszerész Kollégium újonnan megválasztott elnöke és dr. Nagy Vilmos, a Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Vármegyei elnöke.

A jó hangulatú, baráti légkörű találkozón megerősítették a már eddig is igen hasznos intézmények közötti testvérszervezeti megállapodást. (Vác Város Önkormányzata – Fotó: Pap Tímea) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments