Idén is ad pénzt a város a rendőrségi pluszfeladatok ellátására

A március 27-én megtartott testületi ülésen első témája Soós Péter r. őrnagy összegzése volt a Váci Rendőrkapitányság tavalyi tevékenységéről. Ebben a megbízott kapitányságvezető megállapította: tavalyi feladataikat megfelelő színvonalon, jó eredménnyel hajtották végre.

A testület – a tevékenységért kifejezett köszönetet tartalmazó kiegészítésével – elfogadta az összegzést. A szavazás egyhangú volt.

A tavalyihoz hasonlóan idén is 1 millió forintos támogatással segíti a váci önkormányzat a város közbiztonsága érdekében végzett plusz rendőri tevékenységet.

A márciusi testületi ülésre bevitt előterjesztés tulajdonképpen a tavaly szeptemberben megkötött támogatási szerződés tartalmát ismétli meg, azzal a különbséggel, hogy ebben az évben az áprilistól évzárásig tartó időszakra biztosítja az egy millió forintos költségvetési támogatást.

Ez lehetővé teszi majd, hogy a váci rendőrökkel összehangolt közterület-felügyeleti és polgárőri közbiztonsági ellenőrzés műszaki és humán erőforrását önkormányzati forrásból is kiegészítsék.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci majális a Duna-parton

A Pest Vármegyei Rendőr-Főkapitánysággal kötött együttműködés értelmében a közterületek és nyilvános helyek megerősített, visszatérő rendőri ellenőrzésére és a túlszolgálatok finanszírozásával fokozottabb rendőri jelenlét lesz Vácon. (Vác Város Önkormányzata – vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments