Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Ismét örökbefogadó és sétáltató napot rendeznek a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány Rádi úti telepén április 20-án,  9-től 14  óráig. Szeretettel várnak minden kedves ismerőst, támogatót, családot, fiatalt, idősebb résztvevőt.

A sétáltató nap regisztrációhoz kötött, amit az alapítvány Facebook oldalán lehet megtenni.

Gyakorlati okokból – alaposan át kell gondolni, melyik kutya mikor sétál, mert úgy készítik fel őket reggel, úgy etetnek. Általában 40-45  kutyus sétál fél órát, 9-től 14 óráig.

Sokszor improvizálnak és rugalmasan kell kezelni a helyzetet, így  a váratlanul érkezők már sajnos nem férnek be.

A váci Kamilla utcai telephelyen is van lehetőség sétáltatni, aminek a gondozók és a kutyusok is nagyon örülnek. email-en előzőleg megbeszélve szinte bármikor ki lehet menni. Email: zoldmenedek.orokbefogadas@zoldmenedek.hu.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyertek el a Fut a Vácra, és próbáljátok ki a Spartan verseny hangulatát!

Örökbefogadás

Kiemelt örökbefogadható kutyus Maya. 2020 májusi születésű, gyönyörű szép husky keverék, szuka kutyus Fóton kóborolt, 2023. június 12-én érkezett a menhelyre.

Érdeklődni lehet bemutatkozó levéllel e-mailben: zoldmenedek.orokbefogadas@gmail.com

A személyesen is meg lehet látogatni, az email címen előre egyeztetett időpontban.

Rengeteg kölyök talált gazdára március hónapban, nekik már biztos nem a rácsok mögött kell felnőniük. Emellett, régebbi lakók közül is többen családhoz költöztek.

Könyvajánló

80 kutyával a Föld körül – Gyere velünk Föld körüli útra, és ismerd meg a kutyákat, akik húzzák a szánt a legnagyobb hóviharban is, megvédik a jószágot a ragadozóktól, és emberéleteket mentenek nap mint nap! Megtudhatod, honnan származnak a kutyák, megismerheted a tudományos hátterét szuper képességüknek, a szimatolásnak, és láthatod, milyen sokféleképpen segítik az ember mindennapi életét: látnak, hallanak helyettünk, és vigyáznak a biztonságunkra. Felfedezheted a kutyafajták hihetetlen változatosságát a szelíd óriásoktól a cseppnyi szőrcsomókig. Sok ezer éve szorosan a sarkunkban járnak, labdát kergetnek, papucsot rágnak, és melegítik a lábunkat…

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Móka, kacagás a főtéren gyermeknapon

Mindenkire vár egy kutya valahol.

A könyv ára 5.999 Ft. Kapható: Lyra Könyvesház Vác, Piac utca 1. www.lyravac.hu

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments