Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

Matkovich Ilona Vác város polgármestere a tegnap este a sajtó nyilvánossága előtt bejelentette, hogy három civil szervezet és hat párt összefogásával újraindul a június 9-iki önkormányzati választáson polgármester-jelöltként és mind a 10 körzetben állítanak önkormányzati képviselő-jelöltet.

„Örömmel jelentem be, hogy három civil szervezet és hat párt összefogásával, Vác legerősebb választási szövetségével indulunk neki a június 9-i önkormányzati választásnak. Öt évvel ezelőtt nagyon rossz állapotban vettük át a várost, ám odafigyeléssel, kitartó munkával kigazdálkodtuk, hogy jusson fontos fejlesztésekre, a szociális támogatások bővítésére, utak, óvodák és játszóterek építésére, történelmi belvárosunk megújítására, a kulturális és közösségi élet fellendítésére. Mínuszból pluszba fordítottuk át a város költségvetését. Ma már büszkén mondhatjuk: Vác újra él!” – emelte ki Matkovich Ilona.

A polgármester-jelölt a jövőt illetően beszélt arról is, hogy elindultak a jó úton, de a munka korántsem ért véget. Rengeteg fejleszteni való van még minden területen. Vannak súlyos fenyegetések is. A Samsung-gyár a környezetet és a váciak egészségét is veszélyezteti, ettől meg kell óvniuk az embereket. Ráadásul az egyre bővülő gyár miatt tömeges munkásszállót építenének külföldi vendégmunkásoknak, ezt sem hagyhatják. „Ez nem lehet Vác jövője! Erre mi vagyunk a garancia!” – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Fülemülék éjszakája Vácon

Majd beszélt arról, hogy 2019-től széles körű összefogással sikerre vezették a várost. Annak érdekében, hogy a fejlődés ne álljon meg, és Vác ne forduljon vissza a helyes útról, úgy döntöttek, hogy együtt folytatják, együtt indulnak újra. Nyolc képviselő immár egyben képviselő-jelölt, akik eddig is aktívan dolgoztak a testületben a körzetükben lakókért, két új képviselő-jelölt pedig nagy ambíciókkal várja, hogy megkezdhesse a munkát – hallottuk Matkovich Ilonától, aki ezután bemutatta az Összefogás Vácért a 2024. június 9-ikik önkormányzati választáson induló képviselő-jelölteket:

Kászonyi Károly 1. sz. körzet

Jess Kinga 2. sz. körzet

Inotay Gergely 3. sz. körzet

Ferjancsics László 4. sz. körzet

Makrai Zsolt 5. sz. körzet

Kiss Zsolt 6. sz. körzet

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Pápay Eszter: Változó kor

Vámos Edit 7. sz. körzet

Tótváradi-Nagy Bence 8. sz. körzet

Molnár Nándor 9. sz. körzet

Rozmaring Sándor 10 sz. körzet ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments