Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

A Pest megyei I. osztály 24. fordulójában a Vác VLSE 1–0-ra nyert a Perbál vendégeként, így már nyolc bajnoki óta veretlenek vagyunk.

Perbál SC–Vác VLSE 0–1 (0–1)

Perbál. Vezette: Tusa Z. (Balogh I Z., Szeifert D.)

Perbál: Tóth Á. – Ladányi, Erdős, De Oliveira (Paluska, 74.), Fehér-Kaplár, Balázs-Hegedüs, Golda (Bayer, a szünetben), Czifra, Jóó, Szabó G. (Kovács Zs., a szünetben), Juhász Á. Vezetőedző: Somogyi Tibor

Vác: Bajkán Balázs – Hugyecz Máté, Balogh Balázs, Marosi László, Szabó Bence – Tóth Nándor, Dömök Enrikó, Nagy Zoltán – Rusvay Balázs (Busák Levente, 74.), Török Noel (Huber Tamás, 69.), Vén Botond. Vezetőedző: Kovács Péter

Gólszerző: Török Noel (44.)

Kovács Péter értékelése

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Három döntős az U13 kötöttfogású országos bajnokságon!

„Hihetetlen, amit eredményességben ezek a srácok hétről-hétre megtesznek! Nem biztos, hogy mindig mi játszunk jobban, nem biztos, hogy mindig látványos a játékunk, de hogy ők akarják jobban a győzelmet az aktuális ellenféllel szemben, az biztos! Csúsznak-másznak egymásért, ha az kell, folyamatosan kisegítik egymást, ha éppen arra van szükség és soha nem adják fel! Ezen a mérkőzésen is kellett egy nagy adag szerencse ahhoz, hogy egy jobban játszó csapatot le tudjanak győzni, de megint megtették. Hatványozottan igaz a mondás rájuk nézve, hogy a szerencse általában amellé áll, aki többet tesz érte. A pályán kívül is nagyon összekovácsolódott ez a társaság és ez teszi őket igazán csapattá. Ez egy nagybetűs CSAPAT, maximális tisztelet és kalapemelés előttük!”

Ezzel már 8 bajnoki óta veretlenek vagyunk (ezen időszak alatt hétszer nyertünk), s 34 ponttal a tabella 7. helyén állunk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Plüssjátékgyűjtés a kézilabda meccs előtt

Folytatás ismét idegenben, méghozzá szombaton 16.30 órakor a CSO-KI Sport vendégeként Csomádon. (Forrás és fotó: Vác VLSE)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments