Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

A váci rendőrök őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény – rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés – megalapozott gyanúját közölték.

Jó ideje szüleit és nagyapját is terrorizálta állandó pénzigényével, ha nem kapott, dühöngött és nekik támadt, ütötte, verte őket. Ha nem otthon tört-zúzott, akkor a várost járta és a parkoló autókban tett kárt. Több eljárás van ellene jelenleg folyamatban, a legutóbbi eseménysor után került őrizetbe, majd letartóztatásba.

Édesanyjától követelt pénzt 2024. április 7-én este, a nemleges válasz után őrjöngeni kezdett. Anyját és otthon lévő 86 éves nagyapját is megtámadta, sodrófával, ököllel sújtott le rájuk, maradék dühét pedig a kapucsengőn és a postaládákon töltötte ki. Az anya védekezéskor felemelt karja eltört, a nagyapa zúzódásokat szenvedett.

Korábban is kezet emelt már családtagjaira, folyamatos pénzigényét fenyegetéssel, bántalmazással próbálta kielégíttetni. Munkája, jövedelme nincs, az aktuális drogadagra viszont kellett neki a pénz, főként édesanyjától követelte ki.

K. Bence ellen több büntetőeljárás folyik, mászkált már zavartan az út közepén, betörte a parkoló autók üvegét, szúrta ki a kerekeket, kétszer pedig egyik rendőr autóját is megrongálta.

Legutóbbi tettei miatt kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés bűntettének és rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A bíróság letartóztatta. (police.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments