Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Dr. Csereklye Krisztina bejelentette: ő lesz a Vác Városért Választási Egyesület polgármester-jelöltje. Mint mondta: elsődleges céljuk az, hogy a jelenlegi vezetést leváltsák és szakértő embereket jelöljenek ki, olyan embereket indítsanak, akikre büszkék lehetnek, akik tisztességes munkával, lelkiismerettel szolgálják a várost.

„Ez egy különös nap, mivel egy olyan bejelentéssel szeretnék szolgálni, amire megmondom őszintén, korábban, pár hónappal ezelőtt másképp gondoltam. A mai napon bejelentem, hogy én, dr. Csereklye Krisztina, indulok a polgármester-jelölti megmérettetésen a Vác Város Választásért Egyesület színeiben.” – mondta ma délután a városháza előtt.

Azt is hozzátette, hogy köztudott, hogy pár hónappal ezelőtt, még egy másik párt színeiben szeretett volna indulni, de ez nem valósult meg, mivel a Mi Hazánk váci szervezete feloszlatta magát. Az a csapat, aki vele együtt vált ki a pártból, azok továbbra is támogatják a munkáját – hangsúlyozta Csereklye Krisztina.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Napelemes fejlesztések a költségtakarékosság jegyében

„Vác tíz körzetében hét bajtársammal fogjuk magunkat megmérettetni. A maradék három körzetben is olyan embereket fogunk indítani, akik jeles képviselői lehetnek a városnak. A mai napon leadásra kerül mind a tíz körzet, azonban itt megjegyezném azt, hogy egy körzetben, amit már leadtunk pár nappal ezelőtt, jelentős változás várható” – mondta szervezet további jelöltjeivel kapcsolatban. Arra is ígéretet tett, hogy pénteken közzéteszik a jelöltjeik neveit is.

Úgy érzi, hogy mint polgármester-jelölt sok feladat vár rá. Kiemelten szeretne foglalkozni a város környezetvédelmével, mert szerinte nem csak a Samsung gyár jelent veszélyt Vácra nézve.

„Elsődleges célunk, hogy a jelenlegi vezetést leváltsuk és szakértő embereket jelöljünk ki, olyan embereket indítsunk, akikre büszkék lehetünk, akik tisztességes munkával, lelkiismerettel fogják a várost szolgálni. Nem a korrupció, a saját önös érdekek szolgálása lesz az érdekük, hanem az, hogy tegyenek a városért, és szolgálatot tegyenek a városért, ne csak a saját családjukat, hasznukat keressék” – mondta. Hozzátette még: nagyon büszke arra, hogy édesapja után ő is erre a pályára lépett. Szeretné a Csereklye Károly által megkezdett munkát folytatni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci majális a Duna-parton

Kérdésre válaszolva elmondta azt is, ő és minden jelöltjük jobboldali politikusnak tartja magát és ezeket az irányvonalakat szeretnék képviselni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments