Váci táncosok újabb sikerei

A tánc magyar városában, Győrben elsöprő sikert arattak a váci táncosok. Az elmúlt hétvégén április 14-én, vasárnap rendezték meg a IV. Grácia Koreográfus Versenyt, amelyen 67 koreográfia versengett.

A váci produkciók közül Schrott Dániel koreográfiájával, szóló kategóriában Tar Dóra arany minősítést kapott és elnyerte a legjobb női táncos különdíját.

Wéninger Dalma koreográfiájával csoport kategóriában a Galántai Jázmin, Kiss Kiara, Szilágyi Boróka, Tar Dóra és Virág Lili alkotta csapat szintén arany minősítést szerzett és elnyerték a legjobb csoport koreográfia különdíját.

A verseny abszolút győztesei Schrott Dániel koreográfiájával, duó kategóriában Szűcs Szófia és Vajta Lili lettek. Arany minősítést szereztek, elnyerték a legjobb koreográfia és legjobb előadásmód különdíját, valamint az abszolút győztesnek járó „verseny arca” különdíjat is, így a jövő évi verseny reklámanyagain az ő képmásaik fognak szerepelni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Természetbarát kerted van Vácon? - Jelentkezz a Bagolybükk Egyesület felhívására!

Emellett a junior csapat tagjai felkérést kaptak szereplőként a Győri Nemzeti Színházban múlt évben debütált Diótörő előadás egyik jelenetébe, valamint vendégszereplőként mindhárom verseny produkciójuk meghívást kapott a 2024-es Grácia évadzáró gálára – adta hírül a Váci Jeszenszky® Balett alapító igazgatója Csermely György, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett Nívó és Harangozó Gyula-díjas táncművész, táncpedagógus.

Gratulálunk! Hajrá váci táncosok!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments