Vágányzár hétfőtől a Vác-Balassagyarmat vasútvonalon – Vác és Diósjenő között autóbusz közlekedik

A Vác—Diósjenő állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 75 sz. Vác—Balassagyarmat vasútvonalon április 8-tól április 14-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A Vác—Diósjenő állomások között valamennyi vonat helyett vonatpótló autóbusz közlekedik.

Magyarkút térségének közúti adottságai miatt ugyanebben az időszakban Vác — Magyarkút Irmaforrás autóbusz-forduló viszonylatban a fenti vonatok helyett más útvonalon szintén pótlójáratok közlekednek.

Vácon a vonatpótló autóbuszok a vasútállomás közelében a Galcsek utcai autóbusz megállóhelyről indulnak, Fenyveshegy helyett Verőce keverőtelep autóbusz megállóhelyen állnak meg, továbbá Szokolya állomást nem érintik.

Az április 14-én a Vácról utolsóként 22.42-kor induló 32258 sz. vonatot helyettesítő 32268 sz. vonatpótló autóbusz Vác–Diósjenő–Balassagyarmat teljes útvonalon közlekedik.

A diósjenői vonatpótló járatok Szendehely, Általános Iskola autóbusz megállóhelyen is megállnak a hirdetményben megjelölt időpontban.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu/vaganyzar oldalon.

A vágányzár időtartamán kívül érvényes menetrend elérhető a www.mavcsoport.hu/menetrend oldalon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments