3 hét múlva indul a Fut a Vác – Válaszd ki a TE futamodat!

Már több mint kétszázan jelentkeztek a Fut a Vácra, ami 3 hét múlva fog elrajtolni a Boronkay iskola elől. Addig még van lehetőség a nevezésre és arra is, hogy eldöntsd, melyik távon akarsz futni.

Ha ovis vagy, feltétlenül az ovis futás 100m (kis csoport), 200m (középső csoport) és 300m (nagy csoport) távokat javasoljuk, mert ez pont az a távolság, ahol elkezdheted a versenyzést.

Ha már nem vagy ovis, de úgy döntöttél, hogy ideje elkezdeni futni, akkor a 2,8km-es bulifutást javasoljuk, melyre ingyen nevezhetsz elő kipróbálhatod milyen is egy futóverseny hangulata, ha te is a versenyzők közt futsz.

Ha nem csak a verseny hangulatára vagy kíváncsi, hanem arra is, hogy milyen gyors vagy egy versenyen, az 5,5 km-es távot javasoljuk, amit chipes rajtszámmal futhatsz, ami méri a futás közben eltelt idődet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rekordot döntött a tanító szakra felvett hallgatók száma az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán

 

Ha egy igazi utcai futó kihívást szeretnél teljesíteni, akkor a 11km-t fusd le, ami a rendszeresen futók kedvelt két körös távja chipes időméréssel.

Persze az igazi megmérettetés a félmaratoni 22km-es táv megtétele, ami a Fut a Vác 4 körét jelenti a nyári melegben, de a célba éréskor minden nehézséget feledtet, hogy te egy igazi félmaratoni futó lettél.

Persze futhattok együtt a haverokkal is, de akkor már egy váltófutást javaslunk. Álljatok össze négyen egy csapatba és fussátok le 4×5,5km-es váltóban a félmaratoni távot.

A hat féle lehetőség közül válasszátok ki az igazi nektek való távot, nevezzetek és gyertek el a Fut a Vácra, ami 2024 június 2-án vasárnap lesz megrendezve. A versenyre május 29-ig lehet előnevezni, keresd a verseny honlapját: www.futavac.hu

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány hírei

A verseny fő támogatója Vác Város Önkormányzata

Várunk benneteket a rajtnál!

Mi ott leszünk.

És te hol leszel? (Bíró György és BARÁRTAI – Fotó: Pomaházi Roland) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments