Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. május 10.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Drenyovszki Máté Zoltán és Ármós Regina gyermeke: Lilien, Majer Kevin és Horváth Eszter Noémi gyermeke: Mirella, Trinn András és Illés Barbara Ágnes gyermeke: Mira, Bagyal Szabolcs és Ruttkay Vivien gyermeke: Nara, Győri Dávid és Müller Klaudia gyermeke: Léna, Kattra István és Kovács Enikő Viktória gyermeke: Lilibet (Vác), Volosinovszki Dániel és Halasi Szabina gyermeke: Léna, Nagy Rudolf József és Szalka Melani Szófia gyermeke: Áron Dilen, Nyebehaj Máté és Vadas Inez gyermeke: Erik, Pál Péter és Bach Katalin gyermeke: Friderika, Czech Tamás Róbert és Rozsnyai Tímea Magdolna gyermeke: Kornél

Vácon kötöttek házasságot: Nagy Kornél és Draxler Ágnes (Vác), Ács József és Völgyesi Erika (Vác), Lukács Ádám és Mihály Anett, Petik Gábor és Varga Katalin (Vác)

Vácon hunytak el: 29 halálesetet anyakönyveztek, 6 volt váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments