Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. május 3.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kádár Richárd és Téglás Bianka gyermeke, Kristóf László, Werner Tamás és Varga Orsolya gyermeke, Lóránt (Vác), Tachscherer Gábor István és Benedek Alexandra gyermeke, Botond (Vác), Lakatos Roland és Nagy Klaudia gyermeke, Letícia, Jánvári Péter és Aczél Patrícia gyermeke, Péter, Sukola Tamás és Galambos Eszter gyermeke, Sára, Oláh Dávid és Buzás Vanessa gyermeke, Melani, Németh Balázs és Oszlánszki Rita gyermeke, Balázs, Wöller Péter Koppány és Kis Noémi gyermeke, Péter Örs, Lakati András és Kulcsár Kitti gyermeke, Szilárd (Vác), Juhos-Botlik Tibor és Orosz Beáta gyermeke, Kristóf, Kozák Balázs és Behul Tímea gyermeke, Dávid, Molnár Imre és Bata Erzsébet gyermeke, Imre János (Vác), Prohászka Ákos és Wolner Nikoletta gyermeke, Ákos

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. május 17.

Vácon kötöttek házasságot: Horchi András és Molnár Fruzsina (Vác)

Vácon hunytak el: 32 halálesetet anyakönyveztek, 10 váci lakos volt

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments