Elfutott a rendőr elől a váci férfi

Nem szép dolog elfutni a rendőr elől, főleg, ha maradásra szólít fel. Erősíti az egyébként is meglévő gyanút, hogy valami nem stimmel. Azt gondolni pedig, hogy egy fizikálisan messze magasabb szinten lévő őrmesterünk nem éri utol, egyenesen balgaság.

Valószínűleg a vezetés előtt legurított alkohol tette bátorrá azt a 44 éves váci férfit, aki, amikor meglátta a csíkos autót, először gyorsan leparkolt, majd sörös dobozzal a kezében kilépve a volán mögül megpróbált elinalni. Közben az eldobott corpus tartalma beivódott az őt üldöző egyenruhájába, amire aztán könnyedebben tapadt rá a földrevitel közben rákerült por – nem csak sörszagú lett, de tiszta kosz is. Sebaj, a gyakorló mosható, emberünk pedig immár bilincselhető volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kábítószer hatása alatt randalírozott három fiatalkorú

Béklyóval a csuklóján már kezesebb volt, higgadtan hasalt a motorháztetőn, míg kollégáink mindent ellenőriztek. Aztán irány a kapitányság, mivel az ittas vezetés mellé műszaki és kötelező nélküli járgány, és korábban bevont jogosítványa is társult. (Pest vármegyei rendőrség)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments