Fontos tudnivalók a Fut a Vác résztvevőinek – A 4 x 5,5 kilométeres váltófutáson több lehetőség is lesz a váltásra

Egyre jobban közeledik a Fut a Vác idei programja, bizonyára minden résztvevő nagy izgalommal készül erre a napra. Ám felmerülhetnek olyan kérdések is, amelyekre választ várnak a futók. Ezért csokorba foglaltuk a fontos tudnivalókat.

A Fut a Vác 4 x 5,5 km-es váltófutáson több lehetőség is lesz a váltásra

Eddig mindenki a saját sárga színű rajtszámával és egy narancssárga váltó rajtszámmal futott, amit egy gumiszalaggal lehetett rögzíteni.

Erre az idén is lesz lehetőség, de ha valaki szeretné kipróbálni a váltóbotot, azt kérjük jelezze a rajtszámok átvételekor és adunk váltóbotot, ami egy jelentős látványeleme is a váltófutásnak.

Mivel frissítünk a Fut a Vácon?

A hosszabb távok megtételekor nem árt, ha frissítünk. Persze nem sokat, néhány kortyot időnként érdemes, attól függően, hogy ezt ki, hogy szokta meg, kinek mennyire kívánja a szervezete.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zöld Megoldás-pályázat – környezetvédelem a kreativitás erejével

Egy biztos, amikor már érezzük, hogy ki vagyunk száradva, akkor már késő. Azt a néhány kortyot érdemes még a szomjúság előtt meginni, megelőzni a kiszáradásra utaló jeleket.

Versenyünkön a DMRV által biztosított tiszta víz mellett izotóniás itallal is lehet frissíteni a pályán elhelyezett két ponton, ahol szőlőcukor, magvak, banán és mazsola várja a futókat.

A befutás után a célcsomagban vizet, banánt és müzliszeletet biztosítunk az 5- 10 km és félmaratoni futóinknak.

És ha eredeti ízekre vágysz frissíthetsz az adventista testvérek igazi bio homoktövis szörpjével, ami ritka csemege a szomjas embereknek.

Persze ahhoz, hogy frissíts, futni kell.

Tényleg, előneveztél már a Fut a Vácra? Ha elmulasztottad, akkor sincs gond mert a helyszínen is várjuk a nevezőket.

Mi lesz, ha esik az eső a verseny napján?

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Reneszánsz sárkány - Báthori Miklós és kora című kiállítás zárónapja

Az sajnos ezen a nyáron gyakran előfordult már, hogy naponta többször is eleredt az eső. Szerencsére a meteorológia nem jósol elhúzódó esőzést. Arra viszont készülni kell a futóknak, hogy eleredhet az eső a verseny során.

Ettől függetlenül a verseny meg lesz tartva, és ha eláznánk is egy kicsit, egész biztos, hogy hamar meg fogunk száradni a meleg időben.

Hozzatok esernyőt és akkor egész biztos nem fog esni!

Befutó emlékérem, amit minden futó kap

A verseny bármelyik távját eredményesen teljesítők (az ovis futástól a félmaratonig) az itt látható limitált emlékérmet kapják, amit csak ennek a verseny futóinak tiszteletére készítünk.

Nevezz, fuss és vedd át a célban a SUMMER HOLIDAY RUN emlékérmet!

Előnevezés: www.futavac.hu, honlapon május 29-ig, helyszíni nevezés a verseny előtt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megújult a Horváth Mihály utcai parkoló

Rajtszámok és póló átvétele már szombat délután

Hagyományaink alapján, akik előneveztek, a verseny előtti szombaton június 1-én a Boronkay iskolában 17 és 18 óra között átvehetik a rajtszámaikat és a Fut a Vác pólót és ha még nem neveztek, helyszíni nevezésre is lesz lehetőség.

A fizetős távokon (5,5 km, 11 km, 22 km és 4 x 5,5 km-es váltó) csak azt tudjuk elfogadni előnevezőnek, aki átutalta a nevezési díjat.

A bulifutás előnevezői közül 32 db Fut a Vác pólót sorsolunk ki. A nyertesek névsorát a verseny előtt napon közölni fogjuk a honlapon www.futavac.hu.

A nyertesek a rajtszám átvételekor a kisorsolt pólóikat átvehetik.

Azért ne felejts előnevezni, mert ha nem nevezel, nem is nyerhetsz Fut a Vác pólót! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments