Házhoz megy a Zenede – Interaktív könnyűzenei ismeretterjesztő koncert Pencen

Házhoz megy a Zenede – interaktív könnyűzenei ismeretterjesztő koncertet és hangszersimogatót tartanak május 14-én 9.30 órától Pencen, a Cserhátliget Általános Iskola Sportcsarnokában.

A Házhoz megy a Zenede könnyűzenei előadássorozat és zenei misszió 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a 20. század könnyűzenéjének fejlődését mutassa be a blues, swing, beat, soul, rock, pop zenei stílusok érintésével.

Az országjáró turné Pop-legendák és Rock-legendák elnevezésű műsorát az elmúlt 12 évben több mint 200.000 általános iskolás és középiskolás gyermek láthatta.

Bordás Józsefnek, a zenei misszió vezetőjének célja a felnövekvő generáció számára ablakot nyitni a zene sokszínűségére és ösztönözni a gyermekeket a hangszeren való tanulásra az élőzene fennmaradásának és a play-back-mentes muzsikálás reményében.

Fellépő művészek

Bordás József, a Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum művészeti vezetője, Artisjus-díjas, zenetanár, dob-művész

Baricz Gergő, az X-Faktor felfedezettje, zenetanár, a pop-hazai rock élet szerves része, a Kőbányai Zenei stúdió énektanára, a 2023-as jubileumi István a Király előadások Koppánya

Nagy Zoltán, a Fiesta – Csordás Tibi zenekar tagja, számos pop produkció gitárosa

Kovács Felicián, Kovács Kati és a Wellhello együttes zongoristája, billentyűse

Köpöncei Dániel basszusgitáros magyarországi és felvidéki produkciók tagja, a lottó show zenekarának és Feke Pál produkcióinak basszusgitárosa

A Petőfi Kulturális Program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg.

A rendezvény ingyenes, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments