Labdarúgás – Remekül kihasznált emberelőny

A február vége óta veretlen és azóta a kilenc bajnokijából nyolcat megnyerő váci focisták a vármegyei pontvadászat 26. játéknapján fölényes sikerrel folytatták menetelésüket.

Vác VLSE – Örkény 5-0 (2-0).

Februárban a 16. fordulót követően a tegnapi ellenfelünknek több, mint kétszer annyi pontja volt, mint Kovács Péter vezetőedző gárdájának. Azóta azonban győztesen menetelnek a mieink és erre a találkozóra már úgy várta az ősszel idegenben 1-1-es döntetlent elérő csapatunk, hogy több győzelmének köszönhetően az 5. pozícióban már megelőzte egy hellyel a tabellán az ugyancsak 37 pontos riválisát.

A tegnapi összecsapás már a játékidő 6. percében eldőlt: a vendégek játékosát a játékvezető egyből felmutatott piros lappal kiállította. Így aztán közel egy meccsidőnyi emberelőnyben elég egyoldalú volt a játék képe. A 13. percben Vén Botond (képünkön) nyitotta meg a váci gólok sorát (1-0). A fölényben futballozó hazaiak közül a 36. percben Nagy Zoltán duplázta meg az előnyt (2-0). Ez az állás aztán maradt a szünetre is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – A váci szív hozta a pontokat és az 5. helyet

A második félidő is hazai hálózörgetéssel indult: Vén Botond ismét betalált (3-0). Majd negyedórával a lefújás előtt gyors egymásutánban Huber Tamás (4-0) és Varga Bence (5-0) is gólt szerzett, így örömjátékkal gyűjtötte be az újabb 3 pontot a VVLSE.

Még négy játéknap van hátra a negyedosztályú pontvadászatból. A VVLSE 40 pontot gyűjtve jelenleg az 5. helyet foglalja el a 16 gárdát felsorakoztató táblázaton.

Legközelebb május 12-én vasárnap 16.30 órától a már majdnem biztosan ezüstérmes Gödöllő fogadja a mieinket. (Vác Város Önkormányzata – vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments