Orgonák éjszakája nemzetközi koncertsorozat – Dr. Bednarik Anasztázia Vilniusban lépett fel

A Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, AMI vezetője, dr. Bednarik Anasztázia orgonaművész a közelmúltban részese volt az Orgonák éjszakája nemzetközi koncertsorozatnak.

Vilnius is részese volt a Filharmónia Magyarország által szervezett Orgonák éjszakája’ nemzetközi koncertsorozatnak, melynek keretében négy kontinensen, 25 országban több mint 200 program valósult meg egyetlen nap alatt!

A vilniusi Szent Kázmér templom csodálatos orgonáján adott lenyűgöző koncertet dr. Bednarik Anasztázia orgonaművész, aki rendszeresen koncertezik szólistaként és kamaramuzsikusként itthon és külföldön is. (Forrás és fotók Magyarország Nagykövetsége Vilnius)

Orgonák éjszakája

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Orgonák éjszakája programjait idén már nemcsak Magyarországon, hanem 4 kontinens mintegy 30 országban is végigkísérhették május 18-án a zenerajongók, Dél-Koreától kezdve Japánon át Törökországig és Franciaországtól Olaszországon át Kínáig vagy az Egyesült Államokig. Guiness rekord kísérlethez hasonló ősbemutatókkal, exkluzív programokkal ünnepelte a közönség és a rendező Filharmónia Magyarország a hangszerek királynőjét! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments