Virágosztás és faültetés is volt szombaton

Szombaton nem csak virágosztásra várták a regisztrált versenyzőket a város három pontján, hanem faültetésre is sor került Alsóvároson két helyen is.

Hatezer virágpalántát osztottak szét a hétvégén azok között, akik regisztráltak az idei Virágos Vácért versenyre. A több évtizedes múltra visszatekintő program keretében idén ismét osztottak virágokat azoknak, akik jelentkeztek a versenyre.

A Virágos Vácért versenyen szeretnék elismerni Vác város azon lakosait, intézményeit és vállalkozóit, akik környezetünk szebbé, rendezettebbé, tisztábbá tételéért kiemelkedően sokat tesznek. Most is három kategóriában lehetett nevezni: kertes családi házak; társasházak és lakószövetkezek; intézmények és cégek.

Alsóváros két forgalmas közterülete három-három facsemetével gazdagodott szombaton. A Kölcsey utcai bölcsőde mellett kialakított parkolókhoz oszlopos korai zöld juharfát, míg a Törökhegyi úton három vörösszilvafát ültetett Matkovich Ilona polgármesterrel Ferjancsics László alpolgármester és Makrai Zsolt, a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság külsős tagja. (Vác Város Önkormányzata – vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments