Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. június 14.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Tarsoly Balázs Sándor és Pénzes Réka gyermeke: Olívia, Dudás Péter és Méhes Krisztina gyermeke: Miklós, Winternitz Máté és Gulyás Gabriella gyermeke: Olívia (Vác), Németh Balázs és Illés Flóra Anna gyermeke: Sára, Czinkota Roland és Hován Alexandra gyermeke: Marcell, Papp Zoltán László és Igrényi Éva gyermeke: Zoltán (Vác), Divinyi János és Veres Dorina gyermeke: Huba János, Rácz Ádám és Lesták Gyöngyi Mária gyermeke: Áron, Ligeti Tamás és Tóbiás Lilla Anita gyermeke: Maja (Vác), Lampert Attila és Szabó Dóra gyermeke: Mira Lexa, Kurdi Máté és Tar Adrienn gyermeke: Máté Benett (Vác), Deák János Tamás és Kolder-Nagy Ágnes gyermeke: Dominik, Horváth Tibor Márk és Zelenák Virág gyermeke: Áron, Kiss Tamás és Juhász Flóra gyermeke: Koppány (Vác)

Vácon kötöttek házasságot: Rába Géza és Horváth Zsófia, Bodzsár Erhard Balázs és Albert Barbara

Vácon hunytak el: 26 halálesetet anyakönyveztek, közülük 5 váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments