Emberközpontú helyi politikát és turisztikai fejlesztéseket ígér Fónagy István

A turizmus fejlesztése, a belváros épületeinek állagmegóvása, valamint a Duna-híd és a munkásszálló megakadályozása – többek között ezen ígéretekkel indul neki, immáron sorozatban harmadik alkalommal is a választásoknak Fónagy István. A helyi vállalkozó a Vác Városért Választási Egyesület támogatásával a hármas körzetben méretteti meg magát vasárnap.

„Ma egy olyan jelöltet mutatok be a hármas választókörzetben, aki nem csak most, a kampány során vált ismertté. Évekkel ezelőtt is jelen volt már a város közéletében és önkéntes munkájával segítette a rászorulókat, elesetteket – nyitotta meg a sajtótájékoztatót dr. Csereklye Krisztina polgármesterjelölt, aki az elmúlt hetek gyakorlatához hasonlóan, egy újabb VVVE jelöltet ajánlott a választópolgárok figyelmébe. – Hiszek benne, hogy Fónagy István a tisztesség oldalán áll és mindenféle rágalom, ami az elmúlt napokban őt érte, az kizárható és én teljes mértékben vissza is utasítom ezeket.”

Dr. Csereklye Krisztina ezzel arra, a múlt héten szárnyra kapott vádra reagált, miszerint körzeti támogatottjuk a választókat megtévesztve, függetlennek állítja be magát. A két jelölt így a programjuk ismertetése mellett a kampány hangnemének eldurvulását is kritizálta. Fónagy István úgy fogalmazott, hogy ő mindenféle lejárató kampány ellen van, véleménye szerint, ha egy képviselő jól végzi a munkáját, annak nincs erre szüksége.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tisztelettel köszöntjük a szépkorú Balogh Sándort

„De nem azért vagyok én most itt, hogy Facebook rágalmak kapcsán mentegetőzzek, hanem azért, hogy a hármas számú választókörzet olyan képviselője legyek, amely emberközpontú, illetve az emberekkel való kapcsolattartást helyezi a középpontba” – emelte ki a képviselőjelölt, aki azzal kívánta ezt alátámasztani, hogy elmondta: több mint 30 éve helyi vállalkozó és a munkája mellett mindig kiemelt szerepet játszott az életében a jótékonykodás. Továbbá azt ígéri: amennyiben mandátumot szerez, negyedévente lakossági fórumot tart, hogy az emberek véleményét tudja képviselni a testületben. De mindezek mellett Fónagy István a körzetét érintő legtöbbet emlegetett kampánykérdésekről is szót ejtett.

„Ki az az ember, aki azt akarja, hogy itt a szomszédságában, a Géza király szobornál egy Duna-híd legyen? Szerintem senki. A másik, hogy ki az, aki azt akarja, hogy itt munkásszálló legyen? Itt esetleg egy olyan szállónak kellene lennie, ami a fiatalokat segíti. Ki lehetne alakítani egy olyan lehetőséget, amely az ő igényeiket szolgálja ki” – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány hírei

A VVVE helyi jelöltjének a programját turisztikai fejlesztések, tervek bővítik tovább. A vállalkozó elmondta, véleménye szerint Vácon jelenleg nincs egy olyan turisztikai ág kialakítva, amiből ki lehetne indulni. Így a Budapesti főút és a belváros épületeinek állagmegóvására, továbbá a bicikliút infrastruktúrájának fejlesztésére helyezné a hangsúlyt, amitől a turizmus fellendülését és a vállalkozások bevételeinek növekedését reméli. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments