Helyi kishuszár nyerte a Kishuszár Vágtát Vácdukán

Czene Leila volt a leggyorsabb kishuszár Redbull-t lovagolva a szombati Kishuszár Vágtán Vácdukán. A felnőttek közül a Bácskossuthfalvát képviselő Vámos Mercédesz volt a legjobb Licino Gidran 32-Pipacs nyergében, a Huszárgyerek futamot pedig a legéndi Horváth Hédi Hanga nyerte, aki BZ Silver-rel állt rajthoz.

Az ötödik Vácdukai Vágtán, a Nemzeti Vágta Előfutamában a Bácskossuthfalvát képviselő Vámos Mercédesz győzedelmeskedett; a lovas Licino Gidran 32-Pipacs nyergében remekelt. Második a csörögi Pangjánszky Krisztina lett Etruszkot lovagolva, harmadik helyezettként Vácrátót képviseletében Nyéki Levente ért célba Vezér nyergében, negyedikként pedig a gödi Keller Glenda végzett, Rolex nyergében.

A Kishuszár Vágtát Vácduka színeiben Czene Leila nyerte, aki Redbull-lal indult, második helyezett a soroksári Fekete Emese lett, Macaron nyergében.

A Huszárgyerek futamot a Legéndet képviselő Horváth Hédi Hanga nyerte, aki BZ Silver-rel állt rajthoz, másodikként pedig a hosszúfalui Kepe Larissza vívta ki a szilvásváradi részvétel jogát, aki Bodzával indult. (Nemzeti Vágta)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments