Nyilvános értékelő közlemény a választásokkal kapcsolatban

A június 9-iki önkormányzati választásokkal kapcsolatosan közleményt küldött szerkesztőségünknek dr. Csereklye Krisztina, a Vác Városért Választási Egyesület volt polgármester- és képviselőjelöltje, melyet az alábbiakban olvashatnak.

„Tisztelt Választópolgárok!

Köszönöm a Vác Városért Választási Egyesület minden szavazatát azoknak, akik hittek a munkánkban és a szakmai tudásunkban. Polgármester-jelöltként a középmezőnyben végeztem, ami azt mutatja, hogy többen voltak, akik hittek az általam kínált változásban. Azonban a végső összesítésnél nem sikerült elég szavazatot kapnunk kompenzációs helyhez sem. Tisztában voltunk nyerési esélyeinkkel a minimális anyagi keret és népszerűség mellett, így tudtuk mire számíthatunk, de mindenképpen felemelő érzés, hogy mind a 10 körzetben támogatták a jelöltjeinket és számos pozitív megkeresést kaptunk a kampánymunkánk során.

Jómagam a környezettudományi és gazdálkodási területen folytatom munkámat, Vácot is érintő területen, kompenzációs listánk első helyezettje, dr. Csereklye Károly Zoltán pedig ügyvédi praxisát folytatja a városban.

Mindenkinek kívánunk jó egészséget és kitartást a városi közéleti munka folytatásához. Dr. Csereklye Krisztina” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments