Répás Győző jelölésével szorítaná vissza a bűnözést a hatos körzetben a Vác Városért Választási Egyesület

Bemutatta a hatos számú választókörzeti képviselőjelöltjét is a Vác Városért Választási Egyesület. Dr. Csereklye Krisztina polgármesterjelölt Répás Győzővel, a Váci Román Nemzetiségi Önkormányzat elnökével tartott közös sajtótájékoztatót és ismertette az egyesület helyi programját.

„Problémás a közbiztonság és problémás a közutak állaga is – emelte ki Répás Győző, mint a hatos körzet legfőbb problémáit, amiket megválasztása esetén orvosolni szeretne. – Bízom a választópolgárok bölcsességében és hogy ránk fognak szavazni, ugyanis mi nem a zsebünket szeretnénk megtömni, hanem Vácot fejleszteni.”

Mindezek mellett a jelölt nehezményezte a közvilágítási számlákat, amiket állítása szerint a városvezetés a rászoruló embereknek számláz ki. Mint elmondta, ez ellen is szeretne tenni és felszólítja az illetékeseket, hogy írják jóvá az összegeket a rászorultaknak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nyugdíjba vonult a váci mentős legenda

„Elmondhatom a jelöltünkről, hogy jelentős mértékben ismeri a körzetet és nem csak a lakótelepi részt, hanem a Máriaudvar-Václiget részt is – mutatta be jelöltjüket dr. Csereklye Krisztina polgármesterjelölt, majd részletesebben is kitért a választási egyesület helyi programjára. – Mint tudjuk, az itteni körzetnek az egyik legjelentősebb problémája a közbiztonság, ami nem csak itt, de most már városszerte is jelentkezik. Azonban kiemelném, hogy itt a lakótelepen egyre jobban elharapódzik a bűnözés és az ehhez kapcsolható mindenféle tevékenység, ami kimondottan indokolttá tenné a jelentős polgárőrségnek az itteni munkáját, valamint a fokozott rendőri közreműködést.”

Végül a két politikusjelölt kiemelte: minden pénzt meg kell fogni ahhoz, hogy fejlődjön Vác, mert állításuk szerint a környező településekhez képest már így is 30-40%-kal el van maradva. Ezzel is az egyesület egyik legfőbb állítását erősítették meg. Korábban Csereklye Károly, az egyesület elnöke fogalmazott úgy, hogy látva a környező települések példáit, bármit el lehetne érni, csak nem a pártpolitikát kellene elsősorban figyelembe venni. Véleménye szerint, ahol nincs „pártoskodás”, ott más a pénz elosztása és erre lenne Vácon is szükség. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments