Újabb változások a jövő évi keretben

A Praktiker-Vác csapatánál korábban már bejelentették, hogy a nyáron elég nagy változások lesznek a játékoskeretben, de a februári bejelentés idején még több tárgyalás is folyamatban volt, amelyek a szezon végére lezárultak.

Vácon folytatja pályafutását a DVSC együtteséből egy évre kölcsönbe érkező 19 esztendős junior Európa-bajnok irányító Csernyánszki Liliána. A debreceni nevelésű játékos már 2020 óta szerepel folyamatosan az NB I.-ben, az idei szezonban pedig a Bajnokok Ligájában is bizonyított, így nagy erősítést jelent majd.

Kapus poszton is egy újabb junior Európa-bajnok kézilabdázóval erősítenek, ugyanis egy éves szerződést kötöttek a szintén 19 éves Zaj Klárával, aki a NEKA csapatából érkezik. Klára a szezonzáró mérkőzésen sajnos még a Vác ellen mutatta meg, hogy milyen remek teljesítményre képes a kapuban, remélik, hogy a következő szezonban váci színekben teszi majd ugyanezt.

Beállós pozícióban is három játékossal kezdik meg a következő szezont, ugyanis 3 éves szerződésben állapodtunk meg a 18 éves Hajdú Gyöngyvérrel, aki legutóbb a Szent István SE csapatában szerepelt. (A fotón balról jobbra: Csernyánszki Liliána, Zaj Klára és Hajdú Gyöngyvér)

A februárban bejelentett távozókon kívül, kölcsönszerződése lejártával Bordás Réka és Győri Alexa is visszatér a Ferencváros és a Győr csapatába, valamint közös megegyezéssel szerződést bontottak Bencsik Dorkával és Csire Fannival.

A szakmai stáb összetétele is módosul a következő idényre, ugyanis távozik Szabó Krisztina kapusedző és Peszeki Dorottya fizioterapeuta. A kapusedzői pozíciót Megyes Ildikó látja el a jövőben, míg a csapat új fizioterapeutája Horváth Zsófia lesz. (Praktiker-Vác Facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments