A királyságban hisz a nyomkövetőt kapott váci nyugdíjas

Sanyi bácsi, a 89 éves váci férfi letartóztatását január 25-én rendelték el, miután őt és társait az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészületével gyanúsították. Egy hónap után szabadulhatott az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetből, amit négy hónap házi őrizet követett.

A Szkíta Magyarország vezetőjével – a váci hegyoldalban saját kezével épített otthonában – a Blikk készített exkluzív interjút, melyben elfogásáról és terveiről beszél. A történelmi Magyarország kormányzójának vallja magát, és 5415 “tiszta magyar” emberrel magyaros hatalomátvételre készül. “Először helyre kell állítani a rendszert, aztán, amikor minden rendben van, keresünk egy királyt vagy nevelünk egyet. A legfontosabb, hogy magyar ember legyen.”

Szigeti Sándor – 2 hét szabadságharc után – 1956-ban disszidált, mert le akarták tartóztatni. 45 évig élt Amerikában, ahol több  mint 30 évig rendőrként szolgált. Nyugdíjasként tért haza és ismerkedett meg lengyel származású, Oroszországban nevelkedett feleségével.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Reneszánsz sárkány - Báthori Miklós és kora című kiállítás zárónapja

Januárban több vármegyében és Budapesten közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat. 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat gyanúsítottként hallgattak ki. (Forrás: Vác.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments