Anyakönyvi hírek – születtek, házasodtak, elhunytak – 2024. július 19.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Nagy Márton Ferenc és Jónás Eszter gyermeke, Lina Rozina, Jónás Dávid Csaba és Berki Beatrix gyermeke, Levente Dominik, Kovács Sebestyén és Gál Fruzsina gyermeke, Janka Boróka (Vác), Éles Attila és Dandás Viktória gyermeke, Attila Ármin, Kovács István Zsolt és Szabó Fruzsina gyermeke, Teofil, Török Zsolt és Menyhárt Lilla gyermeke, Regő Zsolt, Nagy János és Pléli Edit gyermeke, Natasa, Króner Martin és Jakubecz Alexandra gyermeke, Roxána (Vác), Kutka Zsolt és Bangó Fanni Kata gyermeke, Fernandó Zsolt, Tisza Tamás és Volkó Annamária gyermeke, Tamás Olivér, Nemesvári Tamás és Gúth Eszter gyermeke, Luca, Gyuris Balázs és Szász Emőke gyermeke, Aladár, Bárány Attila és Petrovics Diána gyermeke, Liána, Parádi Tamás és Péntek Nikolett gyermeke, Dalma

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. szeptember 6.

Vácon kötöttek házasságot: Podhánszky Levente és Hock Debóra (Vác), Ficzura László Gábor és Sajtos Erika, Kovács Levente és Bartus Martina, Tar Tibor és Neubrandt Csilla (Vác)

Vácon hunytak el: 22 halálesetet anyakönyveztek, 6 volt váci lakos

A kegyeleti jogok figyelembevételével csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments