Duna-Party és kiállításmegnyitó Verőcén   

Remek nyári családi programnak ígérkezik az a közösségi rendezvény, ami augusztus 2-án pénteken lesz a verőcei szabadstrandon. A következő nap dr. Eszes István fotókiállításának megnyitója lesz a Verőcei Művelődési Házban.

Duna-Party a strandon

Az éjszakába nyúló délutáni esemény 18 órakor kezdődik, így a rekkenő hőség sem lehet akadály. Először a Magyar Népmeseszínház interaktív meseelőadását láthatják a gyerekek, majd tánczenék és filmzenék hangzanak el a Váci Civitas Szimfonikus Zenekar Rézfúvós Együttesének koncertjén. 20 órakor a Karakürt Együttes lép színpadra, 21 órától pedig strandbuli lesz dj. Balage közreműködésével. Akit pedig nem fáraszt ki az éjszakai buli, másnap strandröplabda kupán mérheti össze ügyességét másik csapatokkal.

A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

Fotókiállítás

Augusztus 3-án szombaton 18 órakor dr. Eszes István fotókiállításának megnyitója lesz a Verőcei Művelődési Házban, „Álmaim tava” címmel. A természetfotós művész évtizedek óta a Duna mellett él, Verőcén és Dunakeszin. Az álmai viszont a „magyar tengerről”, a Balatonról szólnak, hiszen keszthelyi születésű révén oda (is) húz a szíve.

A kiállítást – amely szeptember 11-ig tekinthető meg – Alpári György nyitja meg. A program ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak. ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments