Információk a II. Országos vízipisztoly csatához

Az elmúlt napokban sokan érdeklődtek nálunk, hogy mi is ez a vízipisztoly csata, mit érdemes tudni a rendezvényről és a rekordkísérletről, ezért az alábbiakban összefoglaljuk a tudnivalókat.

Az eseményt más hasonló rendezvényekkel együtt (Strandok Éjszakája) a Magyar Fürdőszövetség hívta életre tavaly. Ezen rendezvények célja, hogy egy közös élményt, programot nyújtson az ország különböző területén lévő fürdővendégeknek. Egységbe kovácsolja és megismertesse egymással és a látogató közönséggel a magyarországi fürdőhelyeket, strandokat. Ez a játékos, közös program egyben hivatalos rekordkísérlet is volt tavaly, ahol közel 6000 regisztrált fürdőző vendég vett részt a „csatában”.

Idén mindenképpen szeretnénk megdönteni ezt a rekordot – reméljük az időjárás és a sok-sok vendég is partnerünk lesz ebben. A magyar rekordok jegyzékében az első ilyen rekordot 800 fővel a szigetvári fürdő tartotta, amelyet 2023-ban a Magyar Fürdőszövetség szervezésében sikerült megdönteni. Az idei eseményhez eddig 40 fürdőhely, strand csatlakozott, az internet segítségével minden helyszín online videókapcsolatban lesz a Fürdőszövetséggel. A videóközvetítés mellett fotók is készülnek majd a megmérettetésről, illetve egy regisztrációs lap hitelesíti az adott helyszínen résztvevők számát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zöld Megoldás-pályázat – környezetvédelem a kreativitás erejével

Az esemény idejére (14 órától 14.15 óráig) az L-alakú medencénk „Mélyvíz” tábla és lépcső közötti része el lesz kerítve, a korábban regisztrált, vízipisztoly csatában résztvevő vendégek léphetnek be erre a területre. Bármilyen vízipisztollyal lehet csatlakozni a rekordkísérlet negyedórája alatt, természetesen a vendégek testi épségét szem előtt tartva.

Az eseményen részt nem vevő vendégeink megértését és türelmét a jelzett időszakra köszönjük!

Az eseményen résztvevő kedves vendégeinkről kép- és hangfelvétel készül és ez bármikor felhasználható lesz!

Nagy izgalommal várjuk a szombati napot, látogassanak meg minket minél többen és vegyenek részt

velünk ebben az egyedülálló rekordkísérletben! (Váci Nonprofit Kft. – A fotók a 2023-as vízipisztoly csatáról készültek) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments