Kézilabda – Kuczora Csenge is kupaellenfél lehet

A 2024/2025-ös női kézilabda Európa Liga sorozatban szabadkártyával vehet részt a váci együttes. A nemzetközi kupaporondon sorrendben ötödik alkalommal rajthoz álló csapatunk így érdekelt volt a tegnapi bécsi sorsoláson.

A mieink ezúttal nem voltak kiemeltek, így lehetséges második fordulóbeli riválisai között erős csapatok is voltak. A sorsolás szerint a 3. körbe való jutásért a váciak a holland Venlo ellen harcolhatják ki a továbbjutást. Az első mérkőzésre a tervek szerint október első hétvégéjén idegenben kerül sor, majd egy hétre rá Vácon találkozik a két hölgykoszorú.

A párharcot sikeresen megvívó csapat a novemberi újabb körben Kuczora Csenge új német együttesével, a Thüringerrel vívhat oda-visszavágós párharcot a csoportkörbe jutásért. Az akkori mérkőzések közül a visszavágó lenne a váci sportcsarnokban.

Nem változnak a belépőjegy árak

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Liszka Roland VISSZATÉRT – És rögtön GYŐZÖTT…

A váci klub hivatalosan bejelentette, hogy a következő bajnoki sorozat hazai mérkőzéseire változatlan jegy- és bérletárak lesznek érvényesek. Eszerint a belépőjegy ára egységesen: 2.000 forint, 6 év alatt ingyenes.

A helyre szóló bérlet (A, B és C szektorok számozott helyeire) ára: 25.000 forint. A bérletek a hazai NB I-es bajnoki, Magyar Kupa mérkőzésekre érvényesek, az Európa Liga mérkőzésekre nem. A bérletek a hazai felkészülési találkozók alkalmával a sportcsarnok büféjénél vásárolhatók meg készpénzért, illetve bankkártyás fizetéssel.

Az előző szezonban vásárolt helyre szóló bérlettulajdonosoknak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig.

A tervezett felkészülési mérkőzések

Augusztus 2. (péntek) 15.30 óra Vác-Esztergom

Augusztus 7. (szerda) 15.30 óra Vác – Dunaújváros

Augusztus 9. (péntek) Budaörs-Vác

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Liszka Roland VISSZATÉRT – És rögtön GYŐZÖTT…

Augusztus 16-17. (péntek-szombat) Kisvárda felkészülési torna

Augusztus 21. (szerda) 15.30 óra Vác – Vasas

Augusztus 23. (péntek) 15.30 óra Vác – MTK

Augusztus 30. (péntek) 15.30 óra Vác – Dunaszerdahely (Vác Város Önkormányzata – vac.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments