Miki 60 – Nagy nyolcas kör – támogatásgyűjtő evezés

„A Szabó Miki” már fogalom a Dunakanyarban és a sárkányhajózásban. Emberfeletti, őrült küldetéseiről szinte mindenki hallott már. A 60. születésnapja alkalmából ismét valami elképesztő dologba vágja a fejszéjét, vagyis a lapátját.

Augusztus 3-án lesz Miki 60. születésnapja. Ennek örömére augusztus 3-án és 4-én leevezi a „Nagynyolcast” egyes sárkányhajóban. (Szentendrei-sziget, Csepel-sziget 8-as alakban, kb. 200 km.) Közben népszerűsíti a sárkányhajózást, a vízi turisztikát, a MAVITUSZ-t, az Aktív Magyarország államtitkárságot, jómagát, és gyűjti az egyesület ifjúsági sportolóinak a támogatást a következő számlaszámra:

CIB BANK, Dunai Sárkányok Vác 10700323-70237098-51100005

Kérik a közlemény rovatba beírni, U18, U24 támogatás Ravenna

Cserébe ígérik, jó sok élő bejelentkezés lesz!

A Dunai Sárkányok Vác hazánkat, és városunkat is képviseli a szeptember elején megrendezésre kerülő sárkányhajó klubcsapat világbajnokságon, Ravennában. Szeretnék megismételni a 2018-as klublegénység világbajnokság eredményét, ahol a Dunai Sárkányok Vác csapata, a legeredményesebb magyar klubként 113 indulóból az éremtáblázat harmadik helyén végzett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Liszka Roland VISSZATÉRT – És rögtön GYŐZÖTT…

Július elején minden várakozást felülmúló teljesítményt nyújtva a sárkányhajó sportág eddigi legeredményesebb nemzetek közötti Európa Bajnokságán több mint 30 váci sportoló erősítette a magyar válogatottat. 28 arany, 14 ezüst és 5 bronzéremmel az éremtáblázat 2. helyén végeztek.

A támogatásgyűjtő eseménysorozattal az U-18-as és U-24-es sportolóik költségeihez szeretnének hozzájárulni. A nemzetközi és hazai versenyek mellett edzőtáborokban is részt vesznek a sportolóik, lapátot, mezeket kell venniük. Mivel minden költséget a szülők fizetnek, ez igen nagy terhet jelent a családokra nézve.

Kérik, aki bármilyen módon hozzá tud járulni az ifjúsági csapat utazási és szállásköltségéhez, támogassa a VB-re való kiutazásukat. (Dunai Sárkányok) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments